Vízitúra a Rábán

A csákánydoroszlói Vízi Vándor Természetvédelmi Látogatóközpont kikötőjéből induló túráink a Rába egy csendes, nyugodt, de mégis kalandos és változatos szakaszát érintik, mely akár kezdők számára is könnyedén teljesíthető.

Vízitúráink a Rába vadregényes és gyönyörű szakaszán haladnak: a partmenti nyárfa ligetekben énekesmadarak dalolnak, a sekély vizekben szürkegém halászik, a víz felett a türkiz színű jégmadarak suhannak, a leszakadó partfalakon partifecskék és gyurgyalagok sürgölődnek. A túrán igazán eggyé válhatunk a természettel, élvezzük a víz hullámzását, a lágy, nyári szellőt és hallgathatjuk a minket körülvevő érintetlen természet hangjait. 

- Biztonságos raft csónakokkal vágunk neki a Rába egy nyugodt, de annál szebb szakaszának. Mentőmellényt és lapátot is biztosítunk.
- A túrákat tapasztalt és szakképzett vízitúra vezetőkkel teljesítik a résztvevők.
- A túráinkat 7-70 éves korig bárkinek ajánljuk, aki szeretne részt venni egy kalandos, izgalmas és aktív élménygyűjtésben. A csónakok hatszemélyesek, a vízitúrát vezető kormányoson kívül 5-en tudtok kényelmesen ülni egy csónakban.


A vízitúrákat az idei évtől a Kormorán Kenu Közhasznú Egyesület szervezi.

A meghirdetett időpontokról és a túrák részleteiről az alábbi elérhetőségeken tudnak érdeklődni: email: kormorankenu@gmail.com; telefonszám: +36 (30) 298-2822

Honlapjuk: Kormorán Kenu Egyesület

A programváltozás jogát fenntartjuk, mivel az időjárás, a vízszint, vagy esetlegesen a megnövekedett hordalék miatt a vízitúra veszélyessé válhat.

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-036 • onpi@onpi.hu